Vi säljer med ögat.

Vi säljer med ögat.

Homestyling

Vi tror på att varje hem är lika unikt som människorna som bor där. Eftersom alla projekt är olika skräddarsyr vi en lösning som passar dig. Genom god dialog kan vi vara säkra på att skapa de bästa och mest effektiva lösningarna för att maximera förutsättningarna för en riktigt lyckad försäljning. Vi stylar allt ifrån mindre lägenheter till större våningar, sommarhus, trädgårdar, uteplatser och balkonger, nyproduktion och dödsbon, enskilda rum eller hela bostäder, det är helt upp till dig och dina behov. Målet är att skapa ett hem med potential, som attraherar så många som möjligt. Styling inför försäljning är avdragsgillt, så det kostar inte mycket och det lönar sig alltid.

Nedan följer... några exempel på stylingar vi utför, men är öppna för alla typer av önskemål. Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Kompletteringsstyling

I en kompletteringsstyling kompletterar vi det befintliga möblemanget med möbler och övriga inredningsdetaljer från vårt lager. Vi ser över vilka möbler som redan finns på plats och kompletterar därefter för att nå bostadens fulla potential och arrangerar dem utefter bostadens och byggnadens stil. Vi plockar även bort detaljer som kan anses som överflödiga för att tona ner den personliga stilen och göra plats för köparens. Vi arbetar mycket med rätt ljussättning, hellre en lampa för mycket än tvärtom.

Stor styling

Har du en helt tom bostad? Genom att möblera upp den kan du attrahera fler intressenter. En möblerad bostad ger en bättre uppfattning om bostadens storlek och potential. Inför fotografering och visning möblerar vi upp hela bostaden. Med hjälp av vårt stora och välsorterade lager kan vi skapa en miljö utefter bostadens och byggnadens stil och karaktär. Vi skapar en känsla av hur det kan vara att bo där och framhäver bostadens alla möjligheter.

Fotostyling

Inför fotografering iordningställer vi befintlig inredning och kompletterar med detaljer så som färska snittblommor, frukt och andra passande inredningsdetaljer. Vi är även med och guidar under fotograferingen. Målsättningen är att bilderna ska överträffa förväntningarna, vilket de alltid gör.

Har du köpt en ny bostad, eller är du kanske intresserad av inredningshjälp till din befintliga bostad. Spara både tid och pengar och låt oss hjälpa till.

Britta Sahlgrens gata 3
421 31 Västra Frölunda

hello@boninterior.se

Inredare Karin Andersson
0730 29 77 76

Kundansvarig Mia Kähr
0707 21 22 57

Följ oss

© Bon Interior. All rights reserved.