Med dina önskemål i centrum skapar vi ett inredningskoncept, med en känsla, skräddarsytt just utifrån dina behov.

Med dina önskemål i centrum skapar vi ett inredningskoncept, med en känsla, skräddarsytt just utifrån dina behov.

Inredningshjälp

Vi är den lilla personliga inredningsbyrån som tar dina önskemål till nya nivåer. Vi arbetar med allt från hela inredningskoncept till mindre detaljer. Nedan ser du exempel på vilka slags uppdrag vi genomför. Eftersom vi har upparbetade kontakter med ett flertal varumärken och leverantörer kan du spara både tid och pengar genom att ta hjälp av oss inför nästa projekt. Vi kan sköta hela kedjan från inspiration, konsultering, inköp till logistik och montering eller om du bara är intresserad av enstaka tjänster. Det är helt upp till dig!

Bostad

Har du köpt en ny bostad eller vill du fräsha upp din befintliga men har slut på idéer?

Konsultera gärna oss så kan vi ta din inredning till nya nivåer. Kanske har du redan möbler som du vill använda eller vill du börja på helt ny kula? Behöver du inspiration på färger och tapeter?

Genom att konsultera med oss kan du vara säker på att du gör bra och medvetna val. Vi kan dessutom hjälpa till med allt ifrån inköp till montering.

Offentlig miljö

Vi skapar miljöer att trivas i och som man vill spendera sin tid i.

Genom god planering och dialog får vi besökare och personal att må bra. Målet är att tillgodose såväl behov, önskemål och funktion. Vi skapar en miljö som är långt ifrån de klassiska standardlösningarna men som ändå är ämnad att fungera över en längre tid utan att bli tråkig eller sliten.

Vi förstärker företagets identitet och varumärke in i minsta detalj, oavsett om inredningen och miljön är offentlig eller privat.

Kontor

Visste du att en heltidsarbetande person tillbringar en tredjedel av sin vakna tid på jobbet?

En inspirerande miljö stödjer det dagliga arbetet. På ett bekvämt och ergonomiskt sätt ökar den trivseln och kan dessutom motivera att prestera bättre. Den förtydligar ert varumärke och stärker företagskulturen samtidigt som den kan skapa konkurrensfördelar och attrahera den kompetens som ni behöver.

Låt oss göra det som vi är bäst på så att ni kan frigöra resurser att fokusera på er kärnverksamhet.

Funderar du på att sälja din bostad?
Maximera förutsättningarna för en lyckad försäljning genom att boka homestyling.

Britta Sahlgrens gata 3
421 31 Västra Frölunda

hello@boninterior.se

Inredare Karin Andersson
0730 29 77 76

Kundansvarig Mia Kähr
0707 21 22 57

Följ oss

© Bon Interior. All rights reserved.